10 Mei: nieuwe beleefmiddag in de Soos

Op woensdagmiddag 10 mei zijn de senioren van Maasniel weer welkom in de Soos voor een nieuwe Beleefmiddag. De werkgroep Plus heeft voor u een aantal interessante onderwerpen en presentatoren bijeengebracht die garant staan voor een plezierige en leerzame middag. Centrale thema “Dat geeft energie!”

Energie is op dit moment een onderwerp dat volop in de belangstelling staat en waar iedere inwoner mee te maken krijgt. En dan gaat het niet alleen om brandstof en elektriciteit maar ook om je eigen energie. Daarom begint de Roermondse Sportservice met informatie over activiteiten die zorgen voor nieuwe energie en veel tips voor het aanstaande fietsseizoen. Senioren fietsen steeds meer op een E-bike maar dat is niet zonder gevaar, met de deskundige raad van de Sportservice kunt u weer met een gerust hart op weg.

Daarna gaan we verder met, de ombouw van het voormalige Philipsterrein, waar veel Maasnieldenaren gewerkt hebben, want er gebeuren mooie dingen. Niet alleen zijn er allerlei plannen, maar er is ook al het een en ander gestart. Zeker op het gebied van energie waar voor vernieuwing en een duurzame aanpak een belangrijke rol is weggelegd. We sluiten de middag af met een leuke verassing waarvan we verwachten dat deze bij iedereen in de smaak zal vallen. Daar zijn we eigenlijk wel zeker van!

Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom voor een vriendelijke ontvangst met gratis koffie en vlaai, om 14.00 uur start het programma en het einde is rond 16.00 uur. De locatie is zoals gebruikelijk “De Soos”, op de Pastoor Ramakerstraat 5 Maasniel.

We hopen u weer in grote getalen te mogen ontvangen op deze gevarieerde middag.
Werkgroep Plus van WijZijnMaasniel.