1959 – 2019: 60 Jaor Truuk nao Neel

WijZijnMaasniel organiseert op 30 juni a.s. Neelder Dörpswanjeling tijdens Zomerfeest “Verenigd Maasniel”.

“Witse nog?”
“Nae, mèr vertel ‘t mich ‘ns. Ich weit ’t neet meer en bön benuujd”
Dat zal de kern zijn van de Neelder Dörpswanjelinge die Stichting WijZijnMaasniel tijdens het Maasnielse Zomerfeest “Neel Verenigd” op zondag 30 juni organiseert.

Neelder gidsen
Samen met enkele gastgidsen trakteren Maasniel-kenners bij uitstek kapper Frans Janssen en Slager Thei van Cruchten de meewandelende deelnemers op smeuïge anekdotes over markante Neelder dorpsfiguren, – gebeurtenissen en –gebouwen uit de afgelopen 60 jaar. Zij weten als geen ander hoe Maasniel was, werd en bleef.

Praktische info
Om 11.30u en om 13.30u starten op het Betjesplein steeds twee groepen met max 25 deelnemers de Neelder Wanjeling van ongeveer 1,5 uur. De route is ong. 1 kilometer lang en is ook toegankelijk voor deelnemers in een rolstoel of rollator. De wandelingen zijn gratis maar deelnemen kan alleen als je bent aangemeld via het aanmeldformulier op de website www.wijzijnmaasniel.nl of via de invulformulieren die bij Kapsalon Janssen (Raadhuisstraat 5) en bij Boekhuis de Kleine Tovenaar (Hoekstraat 3) voor u klaarliggen. Dit zijn ook de inleveradressen van deze aanmeldingsformulieren. Maximaal 2 personen per aanmelding. Meld tijdig aan, want Wie het eerst komt, wie het eerst…. En dus: vol=vol!

Tot 30 juni,

Werkgroep Activiteiten van “WijZijnMaasniel”.

Meer info: www.wijzijnmaasniel.nl.

Meldt u hier zich meteen aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief Neel-Mail.

Met dank aan Stef-Fun Illustrator&Cartooning


Geef een reactie