3 september: 4e Rommelroute Maasniel

Op zondag 3 september 2023 organiseert WijZijnMaasniel weer de populaire Rommelroute in Maasniel. Bij vorige edities hadden zich meer dan tweehonderd verkopers aangemeld en doorkruisten talloze kopers de Neelder straten. Door de volgende stappen te volgen kun je er voor zorgen goed voorbereid te zijn:

  1. Hou de datum, 3 september, vrij. Of je nu van je spullen af wilt of iets nodig hebt, het wordt weer een bruisende en verrassende dorpsactiviteit die je niet wil missen!
  2. Wil je gaan verkopen dan kun je alvast starten met het opruimen van je huis, zoek op zolder en in de garage zodat je weet wat je allemaal te koop kunt aanbieden.
  3. Overleg met je buren en andere in je straat en spreek met ze af dat ze ook spullen te koop aanbieden. Uit ervaring weten we dat de plekken waar veel aanbieders bij elkaar staan het beste bezocht worden en het best verkopen.

Aanmelden is mogelijk via dit formulier. De deelname blijft ook dit jaar gratis. Iedere vooraanmelding ontvangt een gratis promopakketje met deelnemersposter, vlaggenlijn en verkopersbrief in de brievenbus!

Praat over de Rommelroute met iedereen die je kent. Misschien willen je familieleden, je buren of je kennissen ook verkopen of samen met jou de vele stands afstruinen. Hou voor aanmelding en informatie deze website en onze Facebookpagina in de gaten. Er komt in de laatste week van augustus ook nog een speciale editie van onze “Neel-Mail”, geheel gewijd aan de Rommelroute. Meld je hier nog aan voor deze nieuwsbrief. Extra vragen of meer informatie nodig? Stuur een mail naar info@wijzijnmaasniel.nl