3e Beleefmiddag op 9 november 

Start om 14.00 uur in de Soos Past. Ramakersstraat. 
Zaal open vanaf 13.30 uur 

Speciaal voor onze Neelse senioren organiseert de werkgroep Plus van WijZijnMaasniel op 9 november weer een beleefmiddag. 

De leden van de werkgroep krijgen vaak de vraag, wat is nu een beleefmiddag? Tijdens een beleefmiddag, wordt er verteld over vroeger en nu, geven clubs voor- en door ouderen demonstraties en stellen organisaties zich voor en vertellen wat zij kunnen betekenen. Natuurlijk is er ook gratis koffie en vlaai en tijd om bij te kletsen in een gezellige sfeer. 

We starten de 3e middag met een boeiend verhaal van Harrie Heldens over het heden en verleden van Maasniel. Hij geeft een mooi vervolg gemaakt op zijn dia- presentatie van vorige keer, want deze viel dit erg in de smaak en Harrie heeft nog veel meer te vertellen. 

Daarna komt de organisatie Vijf aan het woord, ze gaan uitleggen wat ze doen en waar ze de oudere inwoners van Maasniel mee kunnen helpen. 

Met de wintermaanden voor de deur gaan we ook dieper in op de thema’s alzheimer en eenzaamheid, want juist in deze periode is het belangrijk om naar elkaar om te kijken. 

Graag houden we bezoekers op de hoogte van aanstaande evenementen rond de feestdagen en natuurlijk staan nog enkele verrassingen op het programma! 

Beste mensen maak gebruik van dit aanbod dat onze enthousiaste Werkgroep Plus voor u heeft samengesteld. Tot ziens op 9 november om 14.00 uur in de Soos. 

Namens de Werkgroep Plus Wil Cox Voor vragen: 0648 341073