Beleefmiddag in Maasniel voor 55-plussers

In de Soos, Past. Ramakersstraat 5 in Maasniel, vind op 18 mei tussen 2 uur en 4 uur alweer de tweede beleef middag plaats. De eerste middag, in november vorig jaar, is zo goed bezocht en we hebben zo veel positieve reacties gekregen dat de werkgroep Plus heeft besloten hier een vervolg aan te geven. Want er is nog zo veel meer te doen. Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom voor een gratis kopje koffie/thee en vlaai (oet Neel)!

Wat kunt u verwachten?

We beginnen met een inspirerende verteller die ons met een presentatie virtueel aan de hand neemt om Maasniel op een andere manier te ontdekken. Tijdens deze “wandeling” door onze eigen woonomgeving zal hij veel wetenswaardigheden vertellen en ons op een andere wijze kennis laten maken met onze boeiende gemeenschap.
Vervolgens krijgen een 5-tal verenigingen de kans om zich in een korte presentatie, aan u voor te stellen. Ook zal er een demonstratie plaatsvinden. We hebben ervoor gezorgd dat er voor iedereen activiteiten bij zijn waar u meer over wil weten of van kunt profiteren. Het belooft een dynamische middag te worden waar leuke wetenswaardigheden en zeer interessante onderwerpen elkaar afwisselen.
De middag wordt georganiseerd door de werkgroep Plus, deze werkgroep is een onderdeel van de stichting WijZijnMaasniel. We hebben bewust voor de naam Plus gekozen omdat we Senioren nogal oud vinden klinken. Ons doel is activiteiten voor 55-plussers te organiseren waaronder tweemaal per jaar een beleefmiddag.
De werkgroep Plus nodigt u dan ook van harte uit. Mis het niet, tot de 18e!

Coby, Elly, Kitty, Leo, Marian, Riny en Wil