Het bestuur van WijZijnMaasniel

Mijn naam is Paul Wijenberg en ik mag het bestuur van WijZijnMaasniel voorzitten. Geboren en getogen in Maasniel, na 25 jaar wonen in Maastricht (incl. voorzitterschap Buurtplatform de Heeg) weer teruggekeerd in Maasniel en alweer  10 jaar woonachtig in het ouderlijk huis aan de Beatrixlaan. Ik zet me -met de Maastrichtse ervaringen op zak- heel graag enthousiast en betrokken in om de zorg en aandacht voor onze woon-en leefbelangen in ôs Neel te behartigen. Binnen WijZijnMaasniel zet ik me in het bijzonder in voor de werkgroep “Activiteiten”.

Je kunt me ook bevragen over: het belang van vrijwilligerswerk, Scouting, geocaching.

Mijn naam is Patricia Vaessen. Zowel in leeftijd als in ‘aantal jaren in Neel’ het jonkie van de groep! Sinds 3 jaar wonen mijn man en ik op de Eiermarkt, waar we een mooi jaren ’30 huis flink aan het verbouwen zijn. Samen hebben we een bandenbedrijf en een industrieel antiekwinkel in Leeuwen. Oorspronkelijk geboren in Brabant (wel met Limburgse ouders!), 10 jaar in het buitenland gewoond (Duitsland en Frankrijk) en na mijn studie in Nijmegen, de liefde én het huis gevonden in Neel. Tijdens mijn studie in Nijmegen heb ik zowel penningmeester- als voorzittersfuncties bekleed. Eenmaal gesettled in Maasniel begon het verenigingsleven weer te borrelen. En omdat ik van plan ben om heel veel jaren in het mooie en gezellige Neel te wonen, steek ik graag de handen uit de mouwen!


Op mijn aller gelukkigst: met een croissantje in de hand in de vroege ochtendzon op een rommelmarkt rondstruinen in een klein dorpje ergens in Frankrijk.

Mijn naam is Hans Lucas.
Ondernemer in Maasniel, Oud voorzitter van Neel Laef, oud secretaris van Stichting Dorpsraad Maasniel, oud bestuurder Stichting Maasniels Overleg, 12 jaar gemeenteraadslid Roermond, medewerker OLS 2015

Nog actief bij:

  • Stichting “Open Haard” (de Soos) als secretaris
  • Vrijwilliger bij v.v. de Katers
  • Vrijwilliger Stichting de Soos (gehandicaptenavonden)
  • WijZijnMaasniel als secretaris

Mij naam is Wil Cox.

Ik ben weliswaar geboren en getogen in Swalmen maar mijn vader was een echte “Neelder” van de Spik.

In 1964 mede oprichter van Schietvereniging De Leuker in Swalmen en hierbij nog altijd actief en bestuurslid.

Woon ruim 40 jaar in Maasniel (hoek Lindelaan/Esdoornlaan) en door de kinderen betrokken bij diverse scholen en verenigingen zoals scouting. In de buurt neem ik initiatieven om mensen samen te brengen.

Kortom, ben zeer betrokken bij de Maasnielder gemeenschap en draag deze een warm hart toe !

Mijn naam is Roel Nijsen, geboren en getogen in Maasniel aan de Gebroeklaan, waar mijn opa en oma “Bongaerts Meubileringen” zijn gestart. Mijn ouders en ik woonden ernaast en zij wonen daar nog steeds.
Al geruime tijd is ons gezin aan de Burg. Joostenlaan neergestreken en we zijn nog niet van plan om weg te gaan!

Voor Maasniel zet ik me graag in. Als beheerder van Whatsapp Buurtpreventie, maar ook als bestuurslid van WijZijnMaasniel.
Communicatie, ICT en organiseren houdt me bezig, dus bemoei ik me onder meer met de website, Neel-Mail, de centrale Neelder agenda en bestuurlijke zaken.

Voor Formule 1 hoef je me ’s nachts niet wakker te maken. Ik zit al klaar!