Buitenspeeldag Tegelarijveld

Op woensdagmiddag 12 juni 2019 wordt weer in het TEGELARIJVELD op de Schout Kellenerstraat de Nationale Buitenspeeldag georganiseerd. Tussen 09.30–18.00 uur wordt de weg voor al het verkeer afgesloten zodat de vrijwilligers veilig kunnen opbouwen en afbreken. De kinderen kunnen “ouderwets” tussen 13.00–16.30 uur veilig op straat spelen. De organisatie heeft gezorgd voor o.a. een groot springkussen Jungle-Run hindernisbaan 14 meter lang, Circus Springkussen voor de allerkleinsten, Trekrodeo, Wervelwind, Vang de Haas, Mep ’m d’r in, Clownfisch Basket, Hoedje Wip, Tafelhockey, Eendjes Vissen, Octopus Ringwerpen, Knikkerdans, Flipperflap, Levend Tafelvoetbal, Monkeytrail. Misschien zijn er nog wel andere verrassingen zoals politie, en of stadstoezicht. Kom racen met je eigen fiets, step of skelter, rolschaatsen, roller skates, skate bord enz. Onder toeziend oog van de eigen ouders, opa of oma kunnen de kinderen ongestoord en veilig op straat spelen.
Ook is er een SUIKERSPIN kraam. Iedereen krijgt gratis een versnapering zoals voor alle kinderen drinken, een ijsje en chips. Het belooft een hele gezellige middag te worden waarvoor wij u allen van harte uitnodigen.

Overigens zijn wij ook dringend op zoek naar vrijwilligers die willen helpen als toezicht bij de spellen, s.v.p. opgeven via het mailadres tegelarijveld@versatel.nl

Wellicht tot woensdagmiddag, Jij komt toch ook meespelen!

Organisatie: STICHTING WIJKRAAD TEGELARIJVELD
Mailadres: tegelarijveld@versatel.nl


Geef een reactie