Dinsdag 4 oktober: Info-avond Dorps-enquête

Je bent uitgenodigd!
Komende dinsdagavond, 4 oktober, zien we je graag tegemoet in de Soos aan de Pastoor Ramakersstraat, naast het Scoutinggebouw. Vanaf 19.30u nemen we graag met jullie de antwoorden en mogelijke conclusies op onze Dorps-enquête door. We zijn namelijk heel blij met het resultaat: veel respons (390 reacties!) en dus een goed zicht op aandachtspunten in Maasniel anno 2022. Dat willen we heel graag met jullie delen omdat jullie immers zelf de bron zijn van deze aandachtspunten!

Waarom is er zoveel verkeersoverlast? Hoe is het met het dorpsgevoel? Is Maasniel nog altijd een prettige plek om te wonen en te leven? Dit en nog veel meer gaan we toelichten. WijZijnMaasniel ziet de resultaten als haar nieuwe huiswerk voor de komende jaren.

En dat huiswerk kunnen we niet alleen. Bijvoorbeeld omdat we op sommige onderwerpen te weinig kennis en kunde in huis hebben of omdat we te weinig bemensing hebben. Al ben je dinsdag verhinderd, overweeg om ook mee te doen met het nieuwe hoofdstuk in de Maasnielse uitdagingen en meld je interesse vrijblijvend aan met een berichtje op info@wijzijnmaasniel.nl. Overigens adviseren we iedereen tijdens deze bijeenkomst zelf voldoende aandacht te besteden aan de bescherming tegen Coronavirus, dat weer lijkt op te rukken. Tot dinsdag!

Werkgroep “Dorps enquête 2022” en bestuur Stichting WijZijnMaasniel.