Hoe doe ik mee als verkoper?

Allereerst door de datum zondag 5 september 2021 aanstaande te “blokken”, de zolder, de kelder en de garage nu maar eens goed op te ruimen en de verkoopbare spulletjes even te bewaren voor deze Rommelroute. Lees ondertussen even de onmisbare spelregels om deel te nemen. Meld je vervolgens aan als deelnemer via het onderstaande formulier. Je profiteert dan van de promotie voor jouw verkoopplek en je ontvangt een “goodie-pakketje” dat je op de dag verkooppdag herkenbaar maakt als Rommelroute-deelnemer. Aanmelding kan tot uiterlijk 28 augustus en gebeurt door het invullen en toezenden van het aanmeldformulier. Door je aan te melden ga je akkoord met de spelregels.
Ook bij deze editie zijn er voor de verkoper geen onkosten: WijZijnMaasniel neemt deze vanuit haar doelstellingen geheel voor haar rekening.  
 
WijZijnMaasniel garandeert dat de aangeleverde persoonlijke gegevens vanuit de aanmelding alleen gebruikt worden voor de organisatie van deze editie van de Rommelroute. Om het de bezoekende kopers  gemakkelijk te maken worden wel uw verkooplocatie (straatnaam en huisnummer) openbaar gepubliceerd.