Hoe doe ik mee als verkoper?

WijZijnMaasniel organiseert deze activiteit vooral voor de Maasnielse inwoners. We hebben het dan over het gebied tussen Bredeweg, Broekhin, Tegelarijveld, Neeldervelt, de Wijher en de Gebroeklaan. We hopen dat verkopers in alle hoeken van Maasniel zich gaan aanmelden. Dat levert een leuke, afwisselende Rommelroute door geheel Maasniel op!  

Hoe doe ik als verkoper mee? 
Allereerst door de datum zondag 3 september 2023 aanstaande te “blokken”, de zolder, de kelder en de garage nu maar eens goed op te ruimen en de verkoopbare spulletjes even te bewaren voor deze Rommelroute. Lees ondertussen even de onmisbare spelregels om deel te nemen. Meld je vervolgens aan als deelnemer via het onderstaande formulier. Je profiteert dan van de promotie voor jouw verkoopplek en je ontvangt thuis een gratis “goodie-pakketje” dat je op de dag verkoopdag herkenbaar maakt als Rommelroute-deelnemer. Aanmelding kan tot uiterlijk woensdag 30 augustus en gebeurt door het invullen en toezenden van het aanmeldformulier. Door je aan te melden ga je akkoord met de spelregels. 
Ook bij deze editie zijn er voor het promopakket voor de verkoper geen onkosten: WijZijnMaasniel neemt deze vanuit haar doelstellingen geheel voor haar rekening.   
WijZijnMaasniel garandeert dat de aangeleverde persoonlijke gegevens vanuit de aanmelding alleen gebruikt worden voor de organisatie van deze editie van de Rommelroute. Om het de bezoekende kopers gemakkelijk te maken worden wel uw verkooplocatie (straatnaam en huisnummer) openbaar gepubliceerd.