Doe mee met de Maasnielse dorps-enquête!

Voor de 2e keer heeft WijZijnMaasniel de dorps-enquête over de leefbaarheid in Maasniel opgesteld. Deze valt een dezer dagen in elke Maasnielse brievenbus met het verzoek deze in te vullen. Dit keer kun je deze enquête ook digitaal invullen.

Met de resultaten kunnen wij heel duidelijk zien wat het huiswerk is om Maasnielse knelpunten aan te pakken. De enquête is vanaf nu beschikbaar en wij zouden het weer erg waarderen als je deze vragenlijst wilt invullen. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, des te duidelijker en preciezer onze Maasnielse leefbaarheid in kaart gebracht wordt. Vraag daarom ook je partner, je kinderen (vanaf 16 jaar), kennissen en buren uit Maasniel om deel te nemen aan deze Dorps-enquête.

Dit keer kun je de vragenlijst op twee manieren invullen: via de papieren editie, huis-aan-huis verspreid of via de online editie die je via deze weblink kunt oproepen. Je kunt ook de QR-code hiernaast gebruiken. Wij hebben een grote voorkeur voor het digitaal invullen.

Je kunt je vragenlijst inleveren tot en met maandag 1 AUGUSTUS 2022 in de WijZijnMaasniel stembussen bij de volgende inleverpunten in Maasniel:
De Kleine Tovenaar, Hoekstraat 1
Fun & Deco, Gebroeklaan 7
Mitra Slijterij, Broekhin Zuid 45
Plus Rutjens, Beekweg 6
Wijkgebouw Tegelarijveld, Schepen van Hertefeltstraat 26 A

Wij respecteren je privacy en gebruiken de antwoorden uitsluitend voor dit onderzoek. Je persoonlijke gegevens worden door ons niet aan derden verstrekt. De uitkomsten van de enquête maken we naar verwachting in september of oktober bekend via een informatiebijeenkomst en via onze website en social media. Dank voor je hulp en medewerking.

Bestuur WijZijnMaasniel

Link naar de enquête