Instructie Neelder Koffie Heukske

De meest eenvoudige methode is om te klikken op de knop [Neelder Koffie Heukske] die te vinden is op de hoofdpagina van de website www.wijzijnmaasniel.nl of via de link onder aan deze pagina.

Voor deze verbinding is Microsoft Teams nodig. Als dat nog niet op uw telefoon, tablet of pc staat, zal automatisch worden overgeschakeld naar de locatie waar Teams (gratis) gedownload kan worden. Nadat daarop geklikt is, verschijnt de optie [Installeren] en na installatie volgt de optie [Openen]. Dit kan enkele minuten duren, en dan verschijnt het startscherm van Teams. De allereerste keer kunnen eerst enkele vensters met extra informatie verschijnen. Door hier telkens op de volgende te klikken, verschijnt eveneens dit startscherm.

In het startscherm kan gekozen worden voor [Deelnemen aan vergadering]: er verschijnt een venster waarin uw naam ingevuld kan worden. Vul uw eigen naam in, zodat u herkenbaar bent voor anderen, en men weet hoe u aangesproken wil worden (meestal voor- en achternaam).

Staat Teams al op het systeem, of is er al eerder een verbinding gemaakt, dan staat de naam al ingevuld. Klik nogmaals op [Deelnemen aan vergadering]: er wordt dan een verbinding gemaakt met het Neelder Koffie Heukske.

Voordat dit gebeurt, dienen eerst de audio-instellingen aangegeven te worden (pc) of moet Teams toestemming krijgen om audio op te nemen (telefoon/tablet). Zodra dit geluid ingesteld is, komt u in de wachtkamer van het Neelder Koffie Heukske. Een van onze gastvrouwen/-heren zal u dan binnenlaten.

Mensen die Teams alleen gebruiken voor dit Neelder Koffie Heukske krijgen een werkbalkje midden in beeld, met opties om de camera en microfoon aan en uit te zetten, op te hangen (verbinding beëindigen) en drie puntjes. Die laatste bieden de mogelijkheid voor chat, een deelnemerslijst te tonen, en eventuele andere mogelijkheden die afhankelijk zijn van uw apparaat en de manier waarop de organisatie dit ingesteld heeft. Dit balkje zal verdwijnen na enkele tellen. Zodra op het scherm getikt wordt, komt dit weer in beeld.

Als u Teams op een pc/laptop ook gebruikt voor andere doelen, dan staat deze werkbalk blijvend bovenaan in beeld. Ook hier zijn de mogelijkheden afhankelijk van de organisatie.

De link naar het Neelder Koffie Heukske: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NzBmYTZlNDQtNjhlNi00ZjQ0LWIzMDctZDg3MzU2NDViNzgw%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22b9578d01-297f-4f1b-bede-604b0b476d31%22%2c%22Oid%22%3a%2269b9c65e-bfc9-4bb6-a32e-c08213bed492%22%7d

Of klik op onderstaande afbeelding om direct naar het Neelder Koffie Heukske te gaan:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.