Koningsdag 2019: Maasniel kleurt oranje!

Op zaterdag 27 april is het Koningsdag en dat zal ook in Maasniel feestelijk worden gevierd. Opnieuw op het terrein van Scouting Sint Joris en de Soos, aan de Pastoor Ramakersstraat 3 (schuin achter de Kerk).

De organisatie heeft weer een prachtig programma voor deze dag samengesteld. In de ochtend kun je genieten van de Koningskoffie en de reeds traditionele Versierde Fietsen Optocht. In de middag is er voor jong en oud, groot en klein gezelligheid te vinden op het feestterrein. Je kunt bijvoorbeeld knutselen, dansen, springen op een luchtkussen, schminken, klimmen, klauteren, snuffelen, shoppen, schieten, verkleden en genieten van optredens en alles wat er te zien is met een lekker hapje of drankje.

En je kunt gewoon de hele dag blijven, want ook voor eten en drinken kun je op het terrein terecht. Kortom, een dag om naar uit te kijken.

Graag vertellen we je in deze editie wat meer over de Fiets versierwedstrijd.

Bij deze wedstrijd zijn jong en oud van harte welkom, al zijn het toch meestal de kinderfietsen en hun bestuurders die strijden om de winst. Om 11.00 worden deelnemers – met hun begeleiders en supporters- verwacht op het feestterrein. Daar staat een deskundige jury klaar om alle fietsen te bekijken. Als iedereen aanwezig is vormen we – onder begeleiding- een mooie stoet die als optocht door het dorp trekt. De afstand is voor iedereen te doen, daar houden we rekening mee. We nodigen mensen langs de route uit om aan te moedigen en te applaudisseren. Op een aantal plekken zullen we een echt Fietsbellen-moment inlassen voor extra sfeer. Eenmaal terug op het terrein krijgen alle fietsen een ereplekje en laat de jury weten welke fietsen het mooist zijn. We nodigen alle deelnemers uit om daarna gezellig met ons verder te feesten! Opgeven hoeft niet; kom gewoon naar het feestterrein met je fiets!

Graag tot ziens op Koningsdag!Geef een reactie