Koningsdag 2019: Maasniel kleurt oranje!

Op zaterdag 27 april is het Koningsdag en dat zal ook in Maasniel feestelijk worden gevierd. Opnieuw op het terrein van Scouting Sint Joris en de Soos, aan de Pastoor Ramakersstraat 3 (schuin achter de Kerk).

De organisatie heeft weer een prachtig programma voor deze dag samengesteld. In de ochtend kun je genieten van de Koningskoffie en de reeds traditionele Versierde Fietsen Optocht. In de middag is er voor jong en oud, groot en klein gezelligheid te vinden op het feestterrein. Je kunt bijvoorbeeld knutselen, dansen, springen op een luchtkussen, schminken, klimmen, klauteren, snuffelen, shoppen, schieten, verkleden en genieten van optredens en alles wat er te zien is met een lekker hapje of drankje.

En je kunt gewoon de hele dag blijven, want ook voor eten en drinken kun je op het terrein terecht. Kortom, een dag om naar uit te kijken.

Graag vertellen we je in deze editie wat meer over de Kinderrommelmarkt:

Voor de kopers: De rommelmarkt gaat open rond 12 uur, en je kunt er terecht bij heel veel kraampjes waar je kunt kijken, handelen en kopen. Ben je op zoek naar iets speciaals, of wacht je gewoon af wat je tegenkomt: het is aan jou. Jij blij met je nieuwe aanwinst, iemand anders blij met een zakcentje! De markt is open tot 16.15 uur.

Voor de verkopers: dit is het moment om je speelhoek, kinderkamer, garage of zoldertje op te ruimen. Met jouw spullen maak je een ander weer blij en jij krijgt ruimte (voor iets anders…). Vanaf 10.15 uur kun je op Koningsdag je verkoopplek inrichten. Let op: je kunt niet met de auto op het terrein, dus zorg dat je je spullen handig kunt dragen of vervoeren. Je zorgt zelf voor een zeil of laken als ondergrond en wellicht een krukje of stoel. De plek is zo’n 2×3 meter, dus maak er iets moois van. Tussen 12 en 16.15 uur komen de kopers bij je langs en kun jij hopelijk je geldbakje gaan vullen.
Om in aanmerking te komen voor een verkoopplek moet je je opgeven. Het kost 8 euro om je plekje te reserveren; daarvan krijg je 4 euro retour als je aan het eind van de feestdag je plekje weer schoon oplevert. Opgeven kan door:
– je contactgegevens en 8 euro in een gesloten enveloppe in de bus te doen op Dennemarkenhof 3
– je contactgegevens door te geven  via koningsdagneel@gmail.com; je ontvangt dan een Tikkie voor de betaling.

Tot ziens op Koningsdag!

Geef een reactie