Koningsdag 2019: Maasniel kleurt oranje!

Op zaterdag 27 april is het Koningsdag en dat zal ook in Maasniel feestelijk worden gevierd. Opnieuw op het terrein van Scouting Sint Joris en de Soos, aan de Pastoor Ramakersstraat 3 (schuin achter de Kerk).

De organisatie heeft weer een prachtig programma voor deze dag samengesteld. In de ochtend kun je genieten van de Koningskoffie en de reeds traditionele Versierde Fietsen Optocht. In de middag is er voor jong en oud, groot en klein gezelligheid te vinden op het feestterrein. Je kunt bijvoorbeeld knutselen, dansen, springen op een luchtkussen, schminken, klimmen, klauteren, snuffelen, shoppen, schieten, verkleden en genieten van optredens en alles wat er te zien is met een lekker hapje of drankje.

En je kunt gewoon de hele dag blijven, want ook voor eten en drinken kun je op het terrein terecht. Kortom, een dag om naar uit te kijken.

Graag vertellen we je in deze editie wat meer over de Koningskoffie.

Om half elf openen we graag met zoveel mogelijk mensen uit Maasniel de Koningsdagfestiviteiten. Iedereen is welkom, maar we willen op dat moment vooral ook de Neelder senioren van harte uitnodigen aan te sluiten. De bedoeling van dit koffiemoment is dan ook om elkaar te treffen: oude bekenden, nieuwe gezichten, of juist een leuk moment om af te spreken elkaar weer eens te zien. In de Soos kunt u terecht voor een kopje of thee. Bij iedere betaalde consumptie krijgt u vanuit de organisatie gratis een heerlijk stuk vlaai van onze eigen Bakker Fleuren aangeboden. (zolang de voorraad strekt uiteraard). Voor de aanwezige kinderen wordt uiteraard ook gezorgd. Het zou ontzettend leuk zijn om met veel mensen op het terrein de kinderen van de Fietsversierwedstrijd die daarna van start gaat te ontvangen. We nodigen u dan ook van harte uit om erbij te zijn én om te blijven! Graag tot dan!

Tot ziens op Koningsdag!Geef een reactie