Lichtjesweek Maasniel gaat weer van start!

Om een lichtje in de duisternis te brengen slaan WijZijnMaasniel en Scouting Sint Joris wederom de handen in elkaar om van zondag 19 december tot en met zondag 26 december, de tweede Lichtjesweek in Maasniel mede mogelijk te maken. Dit om iedereen in onze gemeenschap in deze bijzondere tijden een verlicht hart onder de riem te steken. 

Je kunt dan dagelijks, vanaf 16.00u, tijdens je ommetje genieten van extra verlichte ramen, tuinen en huizen overal in Maasniel. We nodigen daarom alle bewoners en ondernemers van Maasniel uit om hun creatieve bijdrage te leveren. Dat kan door je eigen huis, tuin en/of etalage met lichtjes en kerstdecoraties sfeervol te verlichten. 
  
Meld je kleine of grote versiering tot en met vrijdag 17 december aan via het formulier op www.wijzijnmaasniel.nl. Jouw versierde locatie wordt dan opgenomen in de speciale plattegrond met alle mooie routepunten voor jouw sfeervol wandelommetje. Hoe meer aanmeldingen, de te meer verlichte pracht en praal in Maasniel. Zo creëren we samen een verrassend en sfeervol kerstfeestdorp! Wij gaan zelf natuurlijk rondwandelen. Doe je ook mee?  

De meest actuele informatie over deze Lichtjesweek verspreiden we via www.wijzijnmaasniel.nl, een extra Neel-Mail in de voorafgaande week en via onze facebookpagina’s. Veel plezier met de versierplannen. 

Werkgroep Lichtjesweek 2021Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *