Maasniel bruist op zondag 16 december!

Nadat heel Maasniel zaterdagavond 15 december heeft kunnen genieten van ’t Kerstkonzaer Dao is ’n kiendje gebaore van de Philharmonie in de kerk, vindt op zondag 16 december weer de traditionele kerstmarkt op het Betjesplein plaats.
Ondernemend Maasniel heeft samen met diverse lokale verenigingen hun schouders onder de kerstmarkt gezet.
Zo zijn er diverse kraampjes waar leuke kerstspulletjes gekocht kunnen worden, biedt Ondernemend Maasniel natuurlijk een glaasje Glühwein en kerstbrood aan en hebben VV de Katers een heuse herberg ingericht waar allerlei winterbieren gedronken kunnen worden, en brengen kinderen van BS Neel kerstliedjes ten gehore.
Uiteraard ontbreekt de kerstman ook dit jaar niet. Bij Boekhuis de kleine Tovenaar is een kleine wijnproeverij van Wien en Wein.
Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, op de kerstmarkt er zijn wafels en erwtensoep, en bij het Boekhuis de kleine Tovenaar is er zelfs een heuse winter-bqq met heerlijke hamburgers. De opbrengst van de winter-bqq gaat naar de Scouting St Joris voor een nieuw dak op hun clubgebouw.
Verder zijn er in Maasniel ook winkels die speciaal tijdens de Kerstmarkt open zijn. Neem eens een kijkje bij Mono-object, Bosje Bloemen, Fun&Deco en Boekhuis de kleine Tovenaar.
Bij café ’t Dörp vinden er allerlei optredens plaats van lokale artiesten tijdens de kerstborrel.
Kortom het bruist in Maasniel zondag 16 december!

Nog even op een rijtje:
zaterdag 15 december ’t Kerstkonzaer van de Philharmonie om 19.00 uur in de kerk van Maasniel
zondag 16 december Kerstmarkt op het Betjesplein van 13.00 tot 17.00 uur op het Betjesplein, en van 12.00 to 16.00 uur de kerstborrel op het eiland Raadhuisstraat.