Minibieb Maasniel

Sinds een tijdje is Maasniel een aantal minibiebs van Stichting WijZijnMaasniel rijker, verspreid over ons prachtige dorp.

Maar wat houden ze nu precies in?
Heel simpel uitgelegd zijn dit openbare locaties, waar men, groot en klein, terecht kan voor gratis boeken in allerlei verschillende soorten genres.
Men kan ze hier lenen en na het lezen weer terugbrengen. Of eventueel ruilen voor andere boeken. Men kan hier ook terecht om overtollige eigen boeken kwijt te kunnen, die anders thuis misschien onnodig veel plaats in beslag nemen.

En weten jullie wat extra leuk is?
Aangezien Maasniel best veel (kleine) kinderen in het dorp heeft wonen, hebben 3 locaties een kinderzwerfboekstation aangemaakt.

Wat houdt dat in?
Deze kinderboeken zijn allemaal voorzien van een sticker met een zwerfcode binnenin en elke keer als bij het lenen de code op de website van www.kinderzwerfboek.nl wordt ingevuld, kunnen de kinderen deze boeken, of beter gezegd hun zwerfroute, volgen. Want elke keer dat de codes ingevuld worden, krijgen de kinderen een mailtje en weten ze waar het boek heen is gegaan. Hoe leuk is dat?

Wij wensen jullie heel veel leesplezier en zien jullie graag terug bij onze locaties op:

Brededwarsstraat 13 (+kinderzwerfboekstation)
Bredeweg 15 (+kinderzwerfboekstation)
Eiermarkt 16A
Schout Roffaertstraat 172 (+kinderzwerfboekstation)

De beheerders:

Helma Bombeeck
Michelle Smeets
Patricia Vaessen
Weena Peters
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.