Neel Ontmoet

Kopje koffie drinken? Warm eten met anderen? Meedoen met kienen, kaarten of bewegen voor ouderen? Het kan bij Neel Ontmoet!

De dagbesteding van Proteion en Hoeskamer ‘t Sjtulpke gaan samen verder onder de naam Neel Ontmoet.  Proteion en Wel.kom zijn de samenwerking aangegaan om een zogenaamde ‘Open Inloop Plus’ op te zetten in Maasniel. Neel Ontmoet is een open inloop met activiteiten voor en door de buurt. Elkaar ontmoeten en activiteiten voor elkaar organiseren staat centraal.

Dit alles gebeurt voornamelijk door actieve en betrokken buurtbewoners. Proteion en Wel.kom zorgen voor ondersteuning van de vrijwilligers, en waar nodig voor de zorg van de bezoeker. Neel Ontmoet richt zich voornamelijk op de oudere inwoner van Maasniel e.o. maar in principe is iedereen uit Roermond welkom.

Wilt u alleen een kopje koffie komen drinken? Dat kan!  Neel Ontmoet is gelegen aan de Kerkeveldlaan 43 in Maasniel.  Buurtbewoners zijn welkom op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur. En op donderdag van 14.00 – 16.30 uur.  Actuele activiteiten zijn te zien op de Facebookpagina Neel Ontmoet of loop even binnen.

Wilt u zich ook inzetten voor de buurt en haar inwoners? Neel Ontmoet zoekt nog vrijwilligers.  Denk aan gastvrouw of gastheer, helpen bij het koken tussen de middag of het begeleiden van een activiteit. Ook als u eigen ideeën heeft kunt u deze in het vrijwilligerswerk kwijt. 

Kijk voor actuele vrijwilligersvacatures op: https://www.actiefroermond.nl en zoek op Neel Ontmoet.

Of neem contact op met de buurtondersteuners van Wel.kom; 

Linda Janssen
l.janssen@vijf.nu
06-11252905 

Binnenlopen kan natuurlijk ook.