Nieuwe ondergrondse containers in Maasniel

In de loop van dit jaar plaatst de gemeente Roermond nieuwe ondergrondse containers. De oudste containers voor glas, textiel, blik en drankenkartons worden vervangen door nieuwe. Eind mei gebeurt dit in de Burgemeester Joostenlaan. In de Schepen van der Smitzenstraat worden eind mei/begin juni ondergrondse containers voor glas, textiel, blik en drankenkartons geplaatst. Drie containers in totaal. Later dit jaar wordt de glascontainer in de Schout Kellenerstraat verwijderd. De glascontainer in de Schepen van der Smitzenstraat ligt namelijk dichtbij.

We nodigen alle inwoners uit om thuis het afval goed te scheiden en veel gebruik te maken van de containers. Door het goed scheiden van het afval, levert u grondstoffen in en blijft er minder restafval over dat verbrand wordt. Hoe minder restafval, hoe duurzamer!

Doe mee en houdt Maasniel samen schoon en veilig
Het is nu zaak om de containers en de omgeving schoon en veilig te houden. Breng afval dat niet in de containers thuishoort naar het Milieupark aan de Mijnheerkensweg 31 (tegenover de papierfabriek in Roermond) en zet in elk geval géén afval naast de containers. Houd uw wijk schoon en veilig! Kijk voor meer informatie op www.roermond.nl/afval

Geef een reactie