Nieuwjaarsactiviteit

WijZijnMaasniel organiseert Neelder Nieuwjaarsactiviteit op
18 januari: samen zijn, samenleven, samenwerken

In dit nieuwe jaar wenst “WijZijnMaasniel” iedereen in Maasniel een gelukkig, ondernemend en vooral gezond 2019.

Die gelukswens kan extra kracht krijgen als jij samen met ons en andere Neelder Luuj uit de buurt of de vereniging de start van het nieuwe jaar wil vieren op

de nieuwjaarsactiviteit van 18 januari in zaal “de Ster”.

Inloop is mogelijk vanaf 18.45u en om 19.00u wordt de avond geopend. De Stichting WijZijnMaasniel zal dan officieel het levenslicht zien en stelt zich dan als Neelder nieuw-boreling graag aan jullie voor. Het bestuur en de 5 actieve werkgroepen presenteren zich in het kort en geven informatie over hun ambities en wensen in het belang van Maasniel. WijZijnMaasniel wil vooral werken aan een WijZijn-SAMEN-Maasniel gevoel.
Dat samen-gevoel wordt meteen in daden omgezet door enkele verenigingen op deze avond ook het podium te geven zichzelf te presenteren op eigen wijze.

Behalve het vieren van de ludieke geboorte van WijZijnMaasniel is er ook volop tijd en ruimte om met anderen kennis te maken of gewoonweg lekker bij te praten. De koffie, thee en een eenvoudig hapje staan klaar. Geen formele receptie maar een leuke, gezellige Neelder meet-and-greet voor iedereen die hier in Neel met een warm hart woont en geniet.

Daarom zien we jullie graag op de 18e januari. Tot dan!

Bestuur Stichting WijZijnMaasniel

Geef een reactie