Oproep vrijwilligers voor de Vastelaoves Villaasj

Beste vrienden van de Vastelaoves Villaasj.

Op 3 maart 2019 zal om 14.11 uur de 2e editie van de Vastelaoves Villaasj weer van start gaan.

Vorig jaar hebben jullie als vrijwilligers meegewerkt om van de eerste editie een onvergetelijk succes te maken Zonder jullie hulp en inzet was het voor ons als bestuur en werkgroepen niet mogelijk dit spektakel te organiseren. Vanaf mei zijn we met bestuur en werkgroepen al weer bezig met de invulling van de sponsoring, ideeën over de invulling van het evenementen terrein, de technische voorbereiding, het programma, de vergunningaanvragen en veiligheid.

Ook op en rond 3 maart 2019 moet er weer veel werk verzet worden. Daarom willen wij op jou, als vrijwilliger van het eerste uur, weer een beroep doen om ons te helpen er een gezellige middag van te maken voor alle inwoners van Neel. Er wordt hard gewerkt om weer een leuk,carnavalesk programma neer te zetten met voor elk wat wils.

Wil je ons helpen geef je dan op als vrijwilliger via algemenezaken@vastelaovesvillaasj.nl  of telefonisch bij onze secretaris Wim Rijks 06 55 791 491.

Denk je ik zou het leuk vinden in een van de werkgroepen mee te draaien dan ben je ook van harte welkom. Hier kun je je creatieve geest volledig kwijt. De werkgroepen Programma, Creatief, PR & Marketing, Sponsoring, catering, Algemene Zaken en Techniek kunnen nog wel wat extra ondersteuning gebruiken.

Natuurlijk blijven wij op zoek naar de einzelgänger, duo’s of groepen die de Parade op de luiper invullen. Heb je een leuk idee maar misschien wat problemen met de uitwerking dan willen we je daar graag mee helpen.

Ken je iemand die mogelijk belangstelling heeft om vrijwilliger te worden of om deelnemer op de rode loper te worden geef ons dan zijn contactgegevens door dan benaderen wij de kandidaat.

Informatie treffen jullie aan op onze website www.vastelaovesvillaasj.nl

Belaef en sjpeel mit

Namens het bestuur,

De voorzitter,

Peter Blanckers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.