Organiserend Neel ontdekt zichzelf !

Het is alweer zo’n twee maanden geleden dat WijZijnMaasniel zichzelf presenteerde op haar nieuwjaarsbijeenkomst in zaal de Ster. Tijdens deze geslaagde avond hebben 5 verenigingen over zichzelf verteld, over hun activiteiten en (on)mogelijkheden. Dit verhelderend kijkje in een andere vereniging was soms een eye-opener voor de vele aanwezigen. WijZijnMaasniel wil verder gaan met het ontdekken van elkaar, luisteren naar de wensen en behoeften van kleinschalige of supergrote organisatieteams en verenigingen in Neel.
Maak kennis, wissel uit en luister naar de mogelijkheden om elkaar te helpen. Van damclub tot scouting, van straatcomité  tot schutterij: men kan elkaar nog meer helpen en versterken
Daarom wil WijZijnMaasniel op dinsdag 7 mei een ontmoetingsavond organiseren voor iedere club, elk comité, elke vereniging of iedere belangengroep die Neel rijk is. Van piepklein tot supergroot nodigen we jullie van harte uit om dan samen te praten over jouw mogelijkheden, jouw onmogelijkheden, jouw successen en jouw problemen als club. De avond wil een podium zijn om iets te halen of iets te brengen.

Bestuursleden, noteer nu alvast dinsdag 7 mei, 19.30u – 22.00u in je agenda om met een afvaardiging (max. 3 leden)  deze avond bij te wonen:

WijZijnMaasniel gelooft dat dit de weg is om er voor te zorgen dat “Neel samenwerkend” meer kan zijn dan de som van de onderdelen.
De globale inhoud van de avond bestaat uit het presenteren van je zelf en het onderling ontmoeten en delen middels open tafel gesprekken. Meer informatie en een aparte uitnodiging volgt in de komende periode.
Kom en deel jullie passie in het belang van één bruisend Neel. Reacties en meer informatie: www.wijzijnmaasniel.nl of info@wijzijnmaasniel.nl

Met vriendelijke groet, WijZijnMaasniel

Geef een reactie