Versier je huis en tuin voor de Neelder Vastelaovesroete

Laat ons samen kleur geven aan deze bijzondere tijd! Dat is de gedachte achter deze gloednieuwe carnavalsactiviteit. Afvaardigingen van Carnavalsvereniging De Katers, Vastelaoves Villaasj en WijZijnMaasniel hebben bedacht dat Maasniel tòch Rood, Geel en Groen moet kleuren in de komende carnavalsperiode. In navolging van het succes van de versierde huizen tijdens de Lichtjesweek willen we graag met jullie allemaal in de Neelder straten de carnavalssfeer vasthouden. Corona-proof!

Doe allemaal mee met onze Neelder Vastelaovesroete. Hiermee willen we Maasniel zoveel mogelijk in carnavalssfeer  brengen, ondanks de vele afgelastingen vanwege de Corona-crisis. Breng tussen 1 en 11 februari mooie, ludieke, creatieve carnavalsversieringen aan in je tuin, je gevel of het raam. Dat begint al met het laten wapperen van alle Carnavalsvlaggen die jullie in huis hebben aan de buitengevels. Denk verder aan posters, slingers en zelfgemaakte tekeningen met zoveel mogelijk rood, geel en groen. Draag hiermee  jouw carnavalsstemming uit. Vervolgens kan men wandelend tussen vrijdag 12 en 16 februari genieten van de bontgekleurde carnavalsversieringen in de Maasnielse straten. Overigens kun je met deze versieringen in huis en tuin een leuke prijs winnen! Die prijs wordt zondag 14 februari a.s. tijdens de Vastelaoves Villaasj Bingo uitgereikt.

Doe mee en meld je thuisversiering voor donderdag 11 februari a.s. aan via het formulier op www.wijzijnmaasniel.nl . De aangemelde versieringen worden op een speciale plattegrond vanaf donderdag 11 februari vermeld en beschikbaar gesteld. Deze aangemelde versieringen dingen mee naar de prijs. Met die plattegrond van de Vastelaovesroete  in de hand kan iedereen tijdens het wandelommetje jouw prachtige carnavalsversiering bewonderen. Krijgen we toch nog de carnavalskriebels in het lijf. Coronaproof!

Meer details en actuele informatie over deze carnavalsactiviteiten verspreiden we verder via de websites en de social media van de 3 partners. Succes en veel versierplezier gewenst!

Rood,geel en groene Vastelaovesgroeten van Carnavalsvereniging De Katers, Vastelaoves Villaasj en WijZijnMaasniel
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.