Wie maakt de mooiste foto van Maasniel?

In Juni organiseert WijZijnMaasniel een fotowedstrijd. Iedereen mag meedoen!

De foto die wordt ingeleverd moet gaan over Maasniel, het kan een gebouw, een weg, een monument of wat dan ook zijn, als het maar iets te maken heeft met Maasniel. De foto die je zelf hebt gemaakt mag nieuw zijn, maar kan ook al eerder gemaakt zijn. Als je een oude of nieuwe foto wil gebruiken van iemand anders, moet je hiervoor een toestemmingsbewijs meesturen van de maker waarin staat dat jij deze foto mag gebruiken om deel te nemen aan de wedstrijd. 

Met de wedstrijd is niet alleen eeuwige roem te verdienen maar er zijn ook leuke prijzen te winnen. De foto’s worden door een deskundige jury beoordeeld en uiteindelijk komen er 3 winnaars uit de bus. De foto’s worden door ons gepubliceerd en gebruikt om Maasniel te promoten.

Vanaf 01 juni kun je je foto (s) sturen naar: info@wijzijnmaasniel.nl . Er kan een foto per keer worden ge-upload van maximaal 5 mb per foto. Iedereen mag zoveel foto’s insturen als hij/zij wil.

Op 1 juli stopt de wedstrijd en kunnen er geen foto’s meer worden ingestuurd. De foto’s worden beoordeeld aan de hand van een wedstrijdreglement en op zondag 16 juli wordt de uitslag bekend gemaakt. Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht en de uitslag is te lezen op onze website www.wijzijnmaasniel.nl. Op deze website kun je vanaf 01 juni alle voorwaarden van de fotowedstrijd nog eens rustig nalezen.

Dus pak je fototoestel en ga er op uit want er is genoeg moois in ons dorp om vast te leggen op de gevoelige plaat.