WijZijnMaasniel stapt op 18 januari ambitieus 2019 in!

Maasniel laat opnieuw zien dat het groot kan zijn in vernieuwing, samenwerking en buurtinitiatieven. Eerder dit jaar hebben veel “Neelder Luuj “ in een enquête de uitdaging uitgesproken om “ôs Neel” nog leefbaarder te maken.
Veel verenigingen, stichtingen, belangengroepen, wijkraden en comités werken nu al aan de leefbaarheid van dit deel van Roermond. WijZijnMaasniel is vanuit de vragenlijst opgestart en wil de enorme berg aan (onbekende?) activiteiten inventariseren, stimuleren en versterken waar mogelijk. Het zou goed zijn om beter van elkaar te weten wat men doet. Wat is er al, wat is er nog niet, wat kan samen beter worden?
WijZijnMaasniel draagt graag haar steentje bij om de Neelder Luuj elkaar meer te leren kennen, van elkaar te leren en nog meer met elkaar samen te werken.
Daarom organiseert WijZijnMaasniel op vrijdagavond 18 januari 2019 een nieuwjaarsactiviteit in zaal “De Ster”. Voor deze frisse start van het nieuwe jaar nodigen we de vrijwilligers van WijZijnMaasniel, afgevaardigden van Maasnielse verenigingen, instellingen, organisatieteams, ondernemer, Gemeente of enig andere betrokken “Neelder luuj” uit om het nieuwe jaar samen te beginnen met “to meet”. Voor een hapje en drankje wordt natuurlijk gezorgd.
WijZijnMaasniel stelt zich dan als nieuwgeborene van Maasniel officieel voor en haar 5 werkgroepen vertellen u kort over hun eerste successen en voornemens. Enkele Neelder verenigingen kunnen zich met een korte presentatie voorstellen en daarvoor kan men zich nog aanmelden. WijZijnMaasniel nodigt hiervoor in het bijzonder de kleinere, onbekendere Neelder vereniging uit. En natuurlijk kan er gewoon gezellig bijgepraat worden. We starten om 19.00 uur en hopen na afloop tevreden en enthousiast weer huiswaarts te gaan. Meer informatie: www.wijzijnmaasniel.nl en via info@wijzijnmaasniel.nl

Fijne feestdagen en graag tot 18 januari! Bestuur WijZijnMaasniel.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.